Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, meclis üyeleri ile Boyacı, Eminettin, Emsalhayat, Pazar, Subaşı ve Timsal mahallelerinin muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
Toplantıda yaz-kış ayrımı yapılmaksızın 15 Eylül 2022 tarihinden sonra kayıt yapılmayacağı ve bu tarihten sonra kış mevsiminde kayıtlı kişilerin mağdur olmamaları için kışında ayrı kayıt yapılmayacağı karar altına alındı.
Ayrıca toplantıda, “Öğrenci servisi belli bir durak ve güzergâhta hizmet verecektir. Belirlenen güzergah dışına kesinlikle çıkılmayacaktır. Abone Pasolar aylık yapılacaktır. Bir öğrenci bedeli : 300 ₺, Kardeş ikinci öğrenci: 200₺ , Kardeş üç ve daha fazla öğrenci : ücretsiz. Her ayın 15’inde ücretler ödenecektir. Diğer öğrenci ve velilerin mağduriyet yaşamamaları adına ödenmeyen zamanlarda öğrenci servise kesinlikle alınmayacaktır. Servise kayıt için ilgili kişiler mahalle muhtarlarımızdan detaylı bilgi alabilirler. Kayıt için Belediyemiz Tahsilat Birimi ile iletişim kurulup ödemesi yine Vezne’ye yapılacaktır. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başta öğretmenlerimiz olmak üzere; öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun” dendi.
Yorumlar
Kalan Karakter: