Çiftçilere Ceviz, Zeytin ve Badem Fidanı Dağıtıldı


İl Özel idaresi olarak çiftçinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Genel Sekreter Ali Yener Terlemez, özellikle ilimizde yetişmesi uygun olan ürünlerden çiftçilerin talep etmesi halinde Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte fidan temini, dağıtımı, eğitimi ve bakımı gibi konularda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
530.000 Liralık bir yatırımla 14.290 adet Ceviz, 5180 adet zeytin ve 15.598 adet badem fidanının dağıtımı Sayın Valimiz Mehmet Alparslan IŞIK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener TERLEMEZ, Ak Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup ÇAYIR ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Tarım İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ, Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM, İl Emniyet Müdürü Ayhan TAŞ, İl Jandarma Komutanı Mustafa ÇETİNKAYA, Daire müdürleri ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: