Ziraat Bankası Karaman Şubesi Müdürü Aycan Ünal, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’a tanışma ziyaretinde bulundu.
KTSO hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Karaman’ın ekonomik yapısı, bankacılık sektörü ve iş dünyasının finansal ihtiyaçlarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alkan, Ziraat Bankası’nın Karaman’daki iş dünyası için önemli bir finansal çözüm ortağı olduğunu ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Ziraat Bankası Karaman Şubesi Müdürü Aycan Ünal, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu Sayman üye Hasan Ali Topbaş, Yönetim Kurulu üyesi Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık’ a tanışma ziyaretinde bulundu.
Güncel konular ve ekonominin konuşulduğu ziyarette, iş dünyası, piyasalar ve finans sektörü arasında iş birliği sağlanması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Ziraat Bankası Şube Müdürü Aycan Ünal’a görevinde başarılar diledi. Başkan Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Müdür Aycan Ünal’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: