Peygamber Efendimizin "Kıyamet koparken bile elinizdeki fidanı toprakla buluşturun" nasihatinden ilham alarak, Zeyve Sultan Kuran Kursu'nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Karaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar, çocuklarla buluşturularak doğa sevgisi aşılandı.
Etkinlikte, İl Temsilcisi Halil Başkalkan, fidanların neden dikilmesi gerektiği hakkında bilgi vererek, çocuklara fidan dikmenin önemini anlattı. Ardından, fidanların nasıl dikileceği konusunda uygulamalı bir gösteri yapıldı.
Fidanlar, kursa katılan çocuklara ve ailelerine teslim edildi. Çocuklar, merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu ve tüm sorular cevaplandırıldı. Zeyve Sultan Kuran Kursu, bu etkinlikle hem doğayı koruma bilincini çocuklara aşıladı hem de "yaşamak için yaşatmaya" yönelik bir adım atmış oldu. Halil Başkalkan, "Bu topraklarda umut yeşertmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
Yayınlanma: 26 Mart 2025 - 10:10
Zeyve Sultan Kuran Kursunda Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi
Zeyve Sultan Kuran Kursu'nda, Karaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlanan fidanlar çocuklara tanıtıldı ve dikimi uygulamalı olarak gösterildi.
GÜNCEL
26 Mart 2025 - 10:10
İlginizi Çekebilir