Karaman Belediyesi tarafından şehrin farklı bölgelerine birçok yürüyüş ve bisiklet yolu kazandırıldı. Bu çerçevede; Elmaşehir Mahallesi, Şehit Hamza Çetin Bulvarı'nın Çarşamba pazarından 1. TOKİ'lere kadar uzanan kısmında ve Şehit Fethi Sekin Bulvarı’nda yürütülen çalışmalarda, yürüyüş yolunun zemini dökme kauçuk ile kaplandı. Esnek ve darbe sönümleme özelliği olan bu kaplama, hem vatandaşlarımızın daha sağlıklı yürüyüş ve spor yapmalarına olanak sağlayacak hem de bulvarların görünümüne estetik bir görsellik katacak.
Yürüyüş Yolu Çalışmaları Tamamlanıyor
Sağlıklı yol projesi kapsamında Şehit Hamza Çetin Bulvarı ve Şehit Fethi Sekin Bulvarı’na yapılan yürüyüş yolunda çalışmalar devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: