Karaman’ın geleceği adına hayati öneme sahip olan ve toplamda 21 kilometre uzunluğa sahip çevre yolunun 10 km lik mesafeye sahip olan ikinci etabında çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yürüten yüklenici firmanın şantiyesini ziyaret etti.
Çalışmaların genel seyri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan şu açıklamalarda bulundu:“Karaman’ın geleceği adına büyük önem arz eden ve yapımına başlanan Yeni Çevre Yolu projesinde çalışmalar devam ediyor. Şu an yüklenici firma ekipleri birinci etabın yarım kalan kısmında ve ikinci etabın tamamında yoğun bir çalışma yürütüyor.
Son derece modern kavşak, viyadük, alt ve üst geçitlere sahip olacak olan yeni çevre yolunun hizmete girmesi ile Karaman ulaşım konusunda adeta çağ atlayacak.
YENİ ÇEVRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Karaman’ın geleceği adına büyük önem arz eden Çevre Yolunun ikinci etabında başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: