İl Emniyet Müdürlüğü önünde İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Mehmet Fatih Çiçekli, karşılama mangasını selamladıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzaladı.
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara ilişkin brifing alan Vali Çiçekli, “Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için büyük bir azim ve kararlılıkla gece gündüz demeden görev yapan İl Emniyet Müdürlüğümüzü ve kahraman personelini ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.
Hukukun üstünlüğünü koruma, kamu düzenini sağlama ve adaleti tesis etme yolunda gösterdiğiniz özveri ve fedakarlık, her türlü takdirin üzerindedir.
Vali Çiçekli İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Karaman İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: