Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından oluşturulan ekip Karaman merkezde birçok cadde ve sokakta dağıttıkları broşürlerle vatandaşları bu mücadeleye davet etti. Gençleri hızla yayılan bu tehlikeden çekip almanın her vatandaşın görevi olduğunu belirten İl Başkanı Yusuf Başkocagil ‘’Son derece kararlıyız’’ dedi. Başkocagil konuşmasında;
‘’Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyefendinin talimatlarıyla yeni cephede mücadelemiz,madde bağımlılığı ve uyuşturucu İle olacaktır.
Geleceğimizin ve dinamik beyinlerin gözümüzün önünde yitip gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu bağlamda Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak uyuşturucu ile mücadelede el broşürü ilanları ile farkındalık projemizi bu gün itibari ile başlatmış bulunmaktayız. Proje kapsamında ilimizde 5 bin adet broşür arkadaşlarımız tarafından dağıtıldı.’’ sözlerine yer verdi.
Öte yandan Başkocagil, güvenlik güçlerinin uyuşturucuya karşı verdikleri mücadelede yanlarında olduklarını belirterek, her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Haber. Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK
Yorumlar
Kalan Karakter: