Oynanan müsabakalar sonucunda birinci Bifa Başakspor, ikinci Karaman Belediyespor ve üçüncü Sudurağı Gençlerbirliği oldu.
U-19 Ligi’nin en centilmen takımı ise Yeşildere Gençlikspor oldu.
Yunuskent Stadyumu’nda yapılan törende takımlara ve sporculara, madalyaları ile kupaları takdim edildi. Karaman Belediyespor takımının kupa törenine ise katılmadı.
KARAMAN’I TEMSİL ETMEYİ HAK ETTİK
Bifa Başakspor Antrenörü Habib Gümüş, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Karaman’da takım sayısı çok az, yine de 4 takım katıldı. Takımlar arasında 6 haftalık yapılan maçlar sonrasında çok şükür namağlup şampiyon olduk. Karaman’ı temsil etmeyi hak ettik. Bizimle ilgilenen kim varsa ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Kolay değil gece gündüz hep antrenmana geldik.
Genelde antrenmanlar ve maçlar cumartesi günü oluyor bununla birlikte çocukların etütleri de aynı güne denk geliyor ve zor oluyor. Elimizden gelen gayreti gösterdik çok şükür şampiyon olduk. Mutluyuz, gururluyuz. Buradan da şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Bugünde zaten şehitlerimizin hürmetine sevinç gösterisi yapmadık” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: