Karaman’da gerçekleştirilecek 14. Grup karşılaşmalarına farklı illerden toplam takımlar katılacak. Grup müsabakalarında Mersin, Adana ve Konya’dan ikişer takımın yanı sıra Niğde ve Ankara’dan da birer ekip mücadele edecek.
Öte yandan 13. Grup maçları ise Konya’da oynanacak. Bu grupta Karaman temsilcisinin rakipleri Antalya, Ankara, Eskişehir, Aksaray ve Mersin ekipleri olacak.
Gruplarında birinci sırayı alan takımlar, bir üst tur olan 2. Kademe maçlarına yükselme hakkı elde edecek.
Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Çalışkan, organizasyonun Karaman’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinlikleri kapsamında böyle önemli bir turnuvanın ilimizde yapılmasından son derece memnunuz. Grup merkezi olmamızı sağlayan TFF Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyor, katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: