Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) heyetini kabul etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, Özbekistan Cumhuriyeti Fergana Vali Yardımcısı Hurşid Ahmedov ve yöresel kıyafetleri ile Türk devletlerini temsil eden misafirler yer aldı.
Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Türk Dünyası Şöleni için Karaman'a gelen heyet, Rektör Ak'a TÜRKSOY’un uluslararası boyutta Türk kültürüne yaptığı katkı ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
TÜRKSOY Heyeti’nden KMÜ'ye ziyaret


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: