Bu yıl 9-13 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan etkinlikler çerçevesinde 9 Mayıs akşamı saat 21.00-22.30 saatleri arasında canlı olarak izleyicilere sunulan Akşam Sefası programı Karaman'dan gerçekleştirilecek.
Konu ile ilgili KAREV Başkanı Veli Bozkır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;
“Program şefi arkadaşım Korhan Gülderen ile yaptığım görüşmede kendisinden repertuar da hemşerilerimiz Milli Şairimiz Bekir Sıtkı Erdoğan ve Gündoğdu Duran'ın eserlerine yer verilmesini rica ettim. Sağolsun notunu aldı ve yapımcı ile toplantıda gündeme getireceğini söyledi.
1999 yılından buyana aralıksız süregelen ve yaklaşık 20 yi aşkın ilden canlı yayın yapılmış programın bu yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri çerçevesinde Karaman'da yapılması için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.