Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hebebci İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Kıdemli Albay Murat Alkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Karaman’ın sosyo-ekonomik durumu, Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri üzerine sohbet edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıdemli Albay Murat Alkan, görevinin İlimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi’ne teşekkür etti.
Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Alkan'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Jandarma Komutanlığı’na atanan Kıdemli Albay Murat Alkan’ı ziyaret etti.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: