Karaman’da sıhhi tesisat sektöründe çalıştıktan sonra aynı meslek üzerine Alanya’da işyeri açan Karamanlı Metin Uysal aradığı mutluluğu ‘Esra Erol’da Evlen Benimle’ programında yakaladı.
Evlendirme programı Esra Erol’da Evlen Benimle programına 3 yıl önce damat adayı olarak katılan Metin Uysal, o dönem kendisine talip olan Bartınlı Bahar Öztürk’le evlilik konusunda anlaşamamıştı.
Aradan geçen 3 yıllık sürede Metin Uysal,“Mutluyum, Allah herkese nasip etsin. Evlilik, her iki tarafın da gerek psikolojik gerek se düşünce gibi her anlamda hazır olmasıyla mümkün olan bir durum. Biz 3 yıl önce de karşılıklı olumlu düşüncelere sahipken tamamına erdirememiştik. Aradan geçen zaman daha olgun, daha mantıklı adımlar atarak bu kararı vermemize neden oldu. Bir birimizi seviyoruz, bir yastıkta ömür sürmek ve hayatı birlikte paylaşmak istiyoruz’’ dedi.
Haber: Murat ÖZÜNAL
Yorumlar
Kalan Karakter: