Şair Yazar İbrahim Şaşma, Eğitimci Yazar Mahmut Sami Uzun, Şair ve Yorumcu Fatih Avcı tarafından organize edilen şiir dinletisinde Kudüs’e dair şiirler okunacak.
Konya'dan Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin yaklaşık on şairle destek vereceği bu programda Karamanlı şair ve yazarlar da eserlerini seslendirecekler.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Şair Yazar İbrahim Şaşma, "Kudüs’ün maneviyatını idrak etmiş şairler tarafından, Kudüs’ün anlam ve önemine dair eserleri beraber dinlemek ve Kudüs’ün manevi ikliminde bir araya gelmek istedik. Şiir ve edebiyat hep hakikatin ve mazlumların yanındadır. Hiçbir sanatçımızın bu duyarlılığın gerisinde durmaması gerektiğine inanıyorum.
Şiirler Kudüs’ün Sesi Olacak
İlimizde 13 Haziran Perşembe günü akşam saat 20:30 da Karaman Belediyesi Yunus Emre Konferans Salonunda “Karaman'dan Kudüs'e Şiirler” isimli programda asırlık bir ıstırabın hikâyesinin dile getirileceği bir şiir dinletisi yapılacak.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: