Pazarcı esnafı ve pazardaki vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sertçelik, esnafın ve vatandaşın görüşlerini aldı; bu arada sıcak ve içten diyaloglar yaşandı.
Pazardaki alışveriş yoğunluğundaki azalışın, vatandaşın alım gücünün düşmesinden kaynaklandığını belirten Pazarcı Esnafı, bu fiyatlarla üreticinin de para kazanamadığını ve yüzünün gülmediğini vurguladılar.
Recep Sertçelik’i Karaman için yeni bir umut olarak gördüklerini belirten vatandaşlar, “bu güne kadar bizi ezenlere sandıkta cevap verip, biz de onları oylarımızla ezeceğiz” dediler.
Sertçelik’e Pazarda Yoğun İlgi
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep Sertçelik, seçim çalışmaları çerçevesinde Perşembe Pazarındaydı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: