Birbirinden lezzetli ürünleri ile hem çocukların hem de yetişkinlerin gözdesi Saray Bisküvi, okula dönüş döneminde öğrencileri sürprizlerle karşılıyor.
Yarışmaya Facebook sayfası üzerinden katılmak için öncelikle Saray Bisküvi’nin Facebook sayfasını beğenmek gerekiyor. 18 yaşından küçükler ancak velilerinden alacakları yazılı bir izinle yarışmaya katılabiliyor. Yarışma sonucunda Saray Bisküvi'nin oluşturduğu jüri tarafından seçilecek 20 şanslı kişi Saray Bisküvi’den sürpriz lezzet paketleri kazanacak.
34 yıldır Türkiye’yi bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker ve şekerleme kategorilerindeki lezzetli atıştırmalıklarla buluşturan Saray, yaptığı sürprizlerle her yaştan tüketicisini mutlu etmeye ve onların heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor. Bu dönemde de çeşit çeşit Saray ürünlerini marketlerde “Saray’la öğrencilik çok tatlı” sloganlı özel teşhir alanlarında ve raflarda bulabilirsiniz.
Yorumlar
Kalan Karakter: