Saray Holding tarafından her sene düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif programı bu senede 16 Aralık Cuma günü Karaman merkezdeki 3 cami de gerçekleşecek.
Saray Holding, Rahmetli babaları hayırsever Durhasan’ın Kamil Özdağ’ın vefatının 44.yıl dönümü ve Ağabeyleri Hacı Adnan Özdağ, Adnan Akgül, Mustafa Altay ve Saray Ailesinde çalışıp hayatını kaybeden tüm işçilerin ruhlarını yâd etmek için Mevlid-i Şerif Programı düzenleyecek.
Saray Holding’den yapılan açıklamada, “İlimizin büyük kuruluşu olan Saray Holding’in sahipleri Özdağ Ailesinin değerli büyüklerinden rahmetli babaları hayırsever insan Durhasan’ın Kamil Özdağ’ın vefatının 44.yıl dönümünde ve Saray Holding’in kurucularından olan rahmetli Ağabeyleri Hacı Adnan Özdağ’ın vefatının 19.yıl dönümünde, Holding Yöneticilerimiz Adnan Akgül ve Mustafa Altay ve de 15 Temmuz Şehitlerimizin, Saray Çalışanlarının ebediyete intikal etmiş olanların ruhlarını yâd etmek amacıyla 16 Aralık 2016 günü Cuma Namazı öncesi Aktekke Camii, Dikbasan Camii ve Yunus Emre Camii’nde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimi icra edilecektir” denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: