Sakabaşı Mahallesi’nde, daha önceden gelen imar sıkıntıları nedeniyle bazı bölgelerinde doğalgaz bulunmuyordu. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bu problemle ilgili gerekli çalışmaları yaparak mahallenin tamamının doğalgazla buluşmasını sağladı. Bugün, Sakabaşı Mahallesi 878. sokakta başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kalaycı, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra muhtar Adem Bozkurt ile birlikte mahalleyi dolaşan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mahallede gördüğü eksikliklerin giderilmesi için talimat vererek, vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.
Sakabaşı Mahallesi'nin Tamamı Doğalgaza Kavuşuyor
İmar sorunu nedeniyle Sakabaşı Mahallesi’nin bir kısmına yapılamayan doğalgaz hattı çalışması, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yoğun girişimiyle başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: