Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, il sorumlusu Hasan Hüseyin Öz, MİLKO temsilcileri, teşkilat mensupları ve çok sayıda Karamanlı katıldı.
“TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA BULUŞUYORUZ”
Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, son 10 ayda 50 il ve 400 ilçe kongresini tamamladıklarını belirterek: “İlçe taramaları, ‘Mahallede Saadet Var’ çalışmalarıyla en ücra noktalara kadar ulaştık. Yine bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanında düzenlediğimiz kardeşlik buluşmalarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor, muhabbetimizi artırıyor ve dertlerini dinliyoruz. Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya ideali için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Saadet Partisi “Kardeşlik Buluşması” Programı Düzenledi
Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı, Çamlık Park mesire alanında “Kardeşlik Buluşması” programı düzenledi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: