Hülya Tuba Bozkurt'un yanında götürdüğü 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'e kavuşmak için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a mektup gönderip yardım istedi.
Karaman'da 27 yaşındaki Ramazan Bozkurt, 8 aydır ayrı yaşadığı IŞİD'e katılan 2 çocuğunun annesi eşi 26 yaşındaki Hülya Tuba Bozkurt'un yanında götürdüğü 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'e kavuşmak için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a mektup gönderip yardım istedi.
Hayatından endişe ettiği oğluna kavuşmak isteyen Ramazan Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup gönderim, yardım istedi. Bozkurt, şunları söyledi:
"Sayın devlet büyüklerimizden ricam, çocuğumun bir an önce bulunmasıdır. Çocuğumun can güvenliğinden gerçekten endişeliyim. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım talep ediyorum. Bu mektubu Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza gönderiyorum.”dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: