Seçim süreci kapsamında Karaman’da bulunan ve 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği içinde Ak Parti’den aday adaylığını koyan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker gazetemizi ziyaret etti.
Ziyaretinde, ülkenin içinde bulunduğu süreci paylaşan Milletvekili Şeker, yaşanan terör olaylarına karşı, şehit olan asker ve polislerimize Allah’dan rahmet, ailelerine yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diledi.
Karaman’da sağlık konusunda da süre gelen proje plan ve yatırımların kısa vadede hizmetle buluşması anlamında çalışmaları hassasiyetle takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Recep Şeker, “Karamanımız her şeyin en güzelini hak ediyor. İnsanlarımız sağlık konusunda eksiksiz hizmeti halkı olarak talep ediyor. Bizlerde bu taleplere karşı gayret ve çaba içerisindeyiz.”dedi. Şeker daha sonra gazetemiz sahibi Ahmet Cicibıyık’a ve personeline yayın hayatı ve çalışmalarında başarılar dileyerek ziyareti tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: