Geçtiğimiz sezon takımın başında yer alan ve 1. Lige yükselme play-off maçlarının ilk turunda elenen Menemen FK’nın sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yeniden anlaşma yoluna gidilmedi ve takımın başına geçtiğimiz sezon Somaspor’u çalıştıran Burhanettin Basatemur getirildi.
Menemen Futbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Sn. Burhanettin Basatemür, Kulüp Başkanımız Sn. Bilgin Tokul ile bir araya gelerek sözleşmesine imza atmıştır. Basatemür’ün yardımcılıklarını; Mustafa İzgi (Yardımcı antrenör), Cenk Decdel (Atletik performans), Oğuzhan Güngör (Kaleci antrenörü) ve Anıl Cırıkoğlu (Maç ve performans analiz antrenörü) yapacaktır” denildi.
Diğer taraftan Yılmaz Vural’ın da yine 2. Lig ekiplerinden Vanspor’la görüştüğü ve önümüzdeki günlerde anlaşılması halinde imza atması bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: