ÇEDES Projesi kapsamında Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Filistin için düzenledikleri yardım kermesinden elde ettikleri geliri Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ermenek Şubemize ulaştırılmak üzere teslim ettiler.
Fikret Ünlü YBO öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ramazan Oflaz rehberliğinde yardım kampanyası kapsamında topladıkları 30.800 lirayı Gazze’ye ulaştırılmak üzere TDV Ermenek Şubesi Başkanı ve İlçe Müftüsü Hüseyin Ankaralı'ya makbuz karşılığında teslim ettiler.
Ziyarette, desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden İlçe Müftüsü Ankaralı, okul yönetimine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederek, öğrencileri ve ailelerini gönülden tebrik etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: