Kur'an Kursu Öğreticileri nin refakat ettiği ziyarette minik yürekler, büyüklerinin ellerini öperek, onların dualarını aldı. Çocuklar dualar ve sureler okuyup, yaşlılarla sohbet ederek gönül bağı kurdu. Miniklere verilen hediyelerle süslenen bu buluşmada, çocuklar ellerini boyayıp baskılar yaparak hatıra bıraktı.
Bu ziyaret, hem yaşlıların yüzlerinde tebessüm hem de çocukların gönlünde unutulmaz bir hatıra bıraktı. Küçük ellerin sıcacık sevgisi, büyüklerin özlemle beklediği sıla kokusunu huzurevine taşıdı.
Ziyaretin sonunda minik yürekler, teşekkür ve dualarla vedalaşan çocuklar, kalplerinde sıcacık hatıralar ve tebessümle huzurevinden ayrıldılar.
Küçük Eller, Büyük Kalplere Dokundu
Ermenek Müftülüğü Erkam 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Hatice ve Hakkı Polat Huzurevi’ni ziyaret etti.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: