Koçak çiftinin Evliliklerinden 2 çocukları dünyaya geldi, Biri erkek vefat ederken (2000 Yılında) bir kızları Ziraat Mühendisi (Arzu Belli) Trakya’da yaşıyor ve birde torunları var.
Uyanış Gazetesi olarak Koçak çiftinin 55. Evlilik Yıldönümlerini kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.
Koçak Çifti 55. Evlilik Yılını Kutluyor
Karaman’ın tanınmış ailelerinden, Gazeteci, Araştırmacı Yazar ve Karaman’ın Hafızası olarak bilinen, Duayen Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Koçak ve kıymetli eşi Saadet Koçak evliliklerinin 55. Yılına eriştiler.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: