Karaman Valisi Tuncay Akkoyun başkanlığında, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) tarafından yapımı tamamlanan ve planlanan yatırımlar ile kış mevsimi öncesi yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Valilikte düzenlenen toplantıda MEDAŞ yetkililerinden elektrik iletim ve dağıtım hatlarının bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Vali Tuncay Akkoyun, çalışmaların kış gelmeden tamamlanması hususunda hassasiyet gösterilmesini isteyerek kolaylıklar diledi.
Toplantıda Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Kırışıkoğlu ve ilgili şube müdürleri de bulundu.
Kış Mevsimi Öncesi MEDAŞ Çalışmaları Değerlendirildi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: