Piri Reis İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen programa Kaymakam Mücahit Zıvlak, Belediye Başkanı Durmuş Demir, İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Alanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, İlçe Jandarma Komutanı Erhan Serçe, İlçe Emniyet Amiri Aykut Gökmen ve AK Parti İlçe Başkanı Hüdaverdi Bardakçı katıldı.
Sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıtan Belediye Başkanı Durmuş Demir, çocukların karne sevincini paylaşırken öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Başkan Demir, "Daha yolun başındasınız çocuklar. Bu ilk günkü heyecanınızı kaybetmeden uzun sürecek eğitim hayatınızda istediğiniz en iyi yere gelmek çok çalışmaktan geçiyor. Sizler ilçemizin ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek nesillersiniz. Bizlerden sonra güzel ilçemize ve ülkemize hizmet edecek bireyler olacaksınız." ifadelerini kullandı.
Törenin sonunda öğrencilere iyi tatiller dileyen protokol üyeleri, öğretmenler ve velilerle de sohbet ederek eğitim öğretim yılının başarıyla tamamlanmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: