Karaman'ın şair ve yazarlarından İbrahim Şaşma şehrimize farklı şehirlerden edebiyat ödülleri getirmeye devam ediyor. Şair Şaşma son olarak Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen Masal Yazma yarışmasında yaklaşık yüz eser içerisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Şairimize Kayseri ilinde düzenlenen ödülü takdim edilirken bir başarı haberi de Sivas ilinden geldi. Sivas Kongresi’nin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen “ Ozanların Dilinden-Şairlerin Kaleminden Sivas Kongresi’nin 100. Yılı Konulu” şiir yarışması sonucunda da şairimiz 130 eser içerisinden sıyrılarak Eylül Dokunuşları isimli şiiri ile ikincilik ödülüne layık görüldü. Şair Şaşma’ya 4 Eylül tarihinde Sivas ilinde ödülü takdim edilecektir. Şair Şaşma’yı ilimize taşıdığı edebiyat ödülleri adına tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Karamanlı şair ödüle doymuyor
Karamanlı şair ve yazar İbrahim Şaşma masal yazma yarışmasında yaklaşık yüz eser içerisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: