Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Ağustos–1 Eylül 2025 tarihleri arasında motosiklet ve motorlu bisikletler üzerinde yoğun denetimler gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarda toplam 798 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimlerde ehliyetsiz araç kullanımı, kask takmama, ters yönde seyir, makas atma, ‘dur’ ikazına uymama, yaya yolunda araç kullanma, seyir halinde telefonla konuşma, plakasız veya standart dışı plaka kullanma, teknik değişiklik yapma, abartı egzoz, muayenesiz araç kullanımı ve diğer çeşitli ihlaller tespit edildi.
Toplamda 410 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, emniyet yetkilileri Karaman halkının trafik huzurunu sağlamak ve güvenli motosiklet kullanımını temin etmek için denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi. Açıklamada, “Trafik kuralları sizin güvenliğiniz içindir” vurgusu yapıldı.
Karaman’da 410 Motosiklet Sürücüsüne Ceza
Karaman’da trafik kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla motosikletlere yönelik denetimler sıklaştırıldı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: