Olcar, 24 Ekim Salıyı 25 Ekim Çarşamba'ya bağlayan gece, 100 Mbps paketinde olan FTTH abonelerinin upload hızlarının mevcut 5 Mbps'ten 20 Mbps'e yükseltileceğini duyurdu.
Olcar, bu gelişmenin abonelerin internet deneyimini daha da geliştirecekken, tarife ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmayacağını belirtti.
Karaman Türk Telekom'un bu hamlesi, kullanıcılarına daha hızlı yükleme hızları sunarak online işlemleri, oyunları, video konferansları ve diğer internet aktivitelerini daha sorunsuz hale getirecek. Mehmet Olcar'ın açıklaması, Karaman'da internet hizmeti sunan aboneler için olumlu bir gelişme olarak karşılandı ve internet hızlarının artırılmasının memnuniyetle karşılandığını gösteriyor.
Karaman Türk Telekom Müdüründen Müjde!
Karaman Türk Telekom Müdürü Mehmet Olcar, yüksek hızlı internet hizmeti sunan FTTH abonelerini sevindirecek bir açıklama yaptı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: