Karaman FK’da durum bu halde iken kulübün alt yapısından yetişen genç oyuncularda diğer takımların transfer listelerine dahil oluyor. Futbola Karaman FK altyapısında başlayan santrafor Barış Sayer'de, geçtiğimiz sezon 3. Ligde mücadele eden ancak sezon sonunda BAL ligine düşen Adıyaman Futbol Kulübü ile anlaştı.
Adıyaman FK’dan yapılan açıklamada, “Yeni sezon yapılanmaları kapsamında Sportif Direktörümüz Enver Şahin Güneş ve ekibi transfer çalışmalarına devam etmektedir. 2. Lig ekiplerinden Karaman FK altyapısından yetişmiş genç santrafor Barış Sayer ile anlaşmaya varılmıştır. Kendisine ailemize hoş geldin diyor ve formamızla birlikte başarılar diliyoruz” dendi.
Barış Sayer, Karaman Futbol Kulübünün alt yapısında futbola başladıktan sonra Karaman İdmanyurdu’nda forvet olarak top oynamıştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: