3 gün önce kurulan ve ilk lig maçına çıkan Karaman Futbol Kulübü, 7 bine yakın taraftarının önünde Bucaspor 1928 karşısında beklenenden çok daha fazla bir başarılı oyun sergileyerek 3-3’lik skorla ilk haftayı bir puanla kapatarak spor kamuoyunun tam desteğini aldı.
Ligin ilk haftasının sonunda altligleroffical sayfası Beyaz grubun en iyi 11’ini belirledi. Kadroda Karaman FK’nın yeni transferlerinden Emre Toptan da yer aldı.
Beyaz grupta haftanın en iyi 11 kadrosunda Kepezspor A.Ş.’den kaleci Evra Gülal, Sincan Belediyesi Ankaraspor’dan Alper Tursun, Buğra Koşal, İskenderunspor’dan Koray Uzun, Karaman FK’dan Emre Toptan, Batman Petrolspor’dan İ. Kubilay Yavuz, Adana 01 FK’dan Furkan Özyapı, Seza Çimento Elazığspor’dan H. İbrahim Sönmez, Beykan Şimşek, Fuat Bavuk ve Bucaspor 1928’den A. Emir Pervanlar haftanın en iyi performansını gösteren oyuncular oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: