Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve aynı zamanda Karamanspor 2. Başkanı iken 20 Aralık 1986 tarihinde Isparta deplasmanına giderken meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden merhum Ahmet Fındık’ın oğlu SGK İl Müdürü Serdar Fındık’a Pazar günü Iğdır maçı öncesi Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han tarafından Ahmet Fındık yazılı 70 numaralı Karaman FK forması hediye edildi.
Stadı tıklım tıklım dolduran binlerce taraftarın önünde forma hediye edilen Serdar Fındık ve ailesi duygu dolu anlar yaşadı. Yıllar sonra gecikmeli de olsa Ahmet Fındık başkan unutulmadı ve taraftar önünde alkışlarla bir kez daha anıldı.
İl Müdürü Serdar Fındık’ı bir ziyaretinde Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han’ın konuyu öğrenmesi ile yeni yapılacak olan tesislere Ahmet Fındık'ın adını verileceğini duyurmuştu.
Karaman FK Yönetiminden Fındık Ailesine Anlamlı Hediye


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: