*Kulüp Başkanı Suat Akbay, Taraftara Teşekkür Ederken, Girişte Meydana Gelen Yığılma Konusunda da Yetkililer İle Görüşüldüğünü, Seyircinin Maç Saatinde Girişindeki çözüm İçin de Emniyet Müdürü Turhan’a Teşekkür Etti.
2. Lig temsilcimiz Karaman FK’nın 2024/2025 Sezonu 3. Maçı Pazar günü İlimizde ilk Gece Maçı ile gerçekleştirildi.
Saat 19’da Yeni Karaman Stadyumunda Menemen FK ile gerçekleşen ve temsilcimizin 90+5’te yediği gol ile 2-1 mağlup olduğu karşılaşmaya taraftarlar ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi.
Ayrıca girişteki yığılma sebebi ile dışarıda kalan taraftarlarımızın acilen içeri alınması talimatı ile soruna anında çözüm üreten İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Turhan’a şükranlarımızı sunuyoruz.
Her zaman söylediğimiz gibi; “Birlikte Başaracağız”
Yorumlar
Kalan Karakter: