Temsilcimiz için zaman her geçen gün daralırken, 23 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde biran önce yeni bir yönetim oluşturulması ve ardından da ödenmesi gereken borçların kapatılması gerekiyor. Eğer borçlar ödenmezse Karaman FK transfer yapamayacak ve kadrosunda futbolcu kalmaması nedeniyle de lig maçlarına çıkamayacak.
Karaman FK’da durum her geçen gün süreç aleyhine işlerken rakipleri boş durmuyor. Bu sezon Beyaz grupta mücadele edecek olan takımlardan Adana 01 FK, Çorum FK’dan genç kaleci Onur Alp Sarman ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Yine grubun iddialı ve güçlü ekiplerinden MKE Ankaragücü ise transfer yasağı nedeniyle altyapısından yetişen 2008 doğumlu Batuhan Gürsoy ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Batman Petrolspor ise Serik Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Feyyaz Belen ve Cem Ekinci ile 1 yıllık sözleşme imzalarken Altınordu forması giyen 2004 doğumlu kaleci Serhat Öztaşdelen ile anlaşmaya vardı.
Muğlaspor, Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan Yiğitali Bayrak ile sözleşme imzaladı.
Kulüp bu transferle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2025-2026 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulübümüz, orta sahasına tecrübeli bir ismi daha dahil ederek geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen 29 yaşındaki Yiğitali Bayrak ile anlaşmaya vardı. Profesyonel futbolculuk kariyerine Gölcükspor’da başlayan Yiğitali; ardından Derincespor, Kocaelispor, Kastamonuspor ve son olarak Bursaspor formalarını terletti. Toplamda 234 resmi maçta görev alan başarılı orta saha oyuncusu, bu maçlarda 39 gole imza attı. Oyun görüşü, pas kalitesi ve hücuma katkısıyla dikkat çeken Yiğitali, takımımıza güç katacak isimlerden biri olacak. İmza töreni kulüp tesislerimizde gerçekleşirken, Başkan Vekilimiz Muhammet Ali Bahçeyaka da törende yer aldı” dendi.
Yiğitali Bayrak, imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Muğlaspor gibi hedefi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Sahada elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Taraftarımızla birlikte güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Diğer taraftan Muğlaspor Bucaspor forması giyen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Cebrail Ertürk ve iç transferde ise Sırat Yeşilördek ile sözleşme imzaladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: