Toplantıya Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan, Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, MÜSİAD Başkanı Musa Akgül, İl Genel Meclisi Başkanı Tamer Yıldızbaş ile Karaman FK’dan Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz katıldı.
Toplantıda Karaman FK’nın Karaman’a yakışır, başarılı bir şekilde devam ettirilmesi konusunda Vali Sarıibrahim ve Milletvekillerinin katılımcılara bu konuda destek verilmesini istedikleri ve katılımcılarında destek konusunda olumlu görüşte oldukları öğrenildi.
Bu konuda muhtemelen Bayramdan sonra yapılacak ve büyük ihtimal ile de Karaman’da yapılacak olan başta Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı değerli hemşehrimiz Metin Kıratlı başkanlığındaki geniş katılımlı toplantı ile de sorunun büyük ölçüde çözüme kavuşturulması bekleniyor.
Karaman FK İçin İlk Toplantı Karaman’da Yapıldı
Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim önceki gün Karaman FK için bir toplantı gerçekleştirdi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: