10 ili vuran deprem felaketinin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Karaman'da da yardımlar toplanmaya devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye deprem bölgeleri için seferber oldu.
Depremin ardından Karaman halkı kenetlenerek yardım için seferber oldu. Karaman Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yardım çadırları kuruldu.
Bir günde yaklaşık 9 tır doldurularak deprem bölgesine gönderildi.
Sabahın ilk saatlerinden itibaren yardımlar toplanmaya başlarken, kıyafetler, gıda, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak yardım malzemeleri toplanma alanlarına getirildi.
Yardımlar vatandaşların destekleriyle tırlara yüklenmeye devam ediyor. Tırlar dolunca deprem bölgelerine gönderilecek.
Karaman, deprem bölgesi için kenetlendi! Yardımlar toplanmaya devam ediyor


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: