İlimizin huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi ve suça karışan şahısların yakalanması amacıyla 3-9 Şubat tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 2 bin 273 şahıs sorgulandı. Bu şahıslardan 23’ünün çeşitli suçlardan arandığı tespit edilirken, 14’ü çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Yine Karaman’da trafik denetimlerinde ise ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanan 37, alkollü araç kullanan 18, kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanan 15 ve evrak eksikliği ve kural ihlali bulunan 17 okul servis sürücüsüne işlem yapıldı. 59 araç trafikten men edilirken, 20 sürücü belgesine ise el konuldu.
Yapılan denetimler esnasında 11 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, 18 adet fişek, 5 adet kesici ve delici alet ile bin 293 gram uyuşturucu madde, 38 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: