17 Nisan 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen koordinasyon kurulu toplantısına, Vali Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, ilçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileriyle il genel meclis üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Meral, “İlimiz genelinde yürütülen kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile 2018 yılının 2 inci koordinasyon kurulu toplantısını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Hoş geldiniz ve toplantının ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Toplantıda, yatırımcı kuruluşların temsilcileri tarafından il genelinde yatırımların gerçekleşme durumu ve devam eden projeler hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verilirken, Karaman genelinde genel ve özel bütçeli daireler ile mahalli idareler toplamında 3 milyar 476 milyon 308 bin 345 Türk Lirası olmak üzere 334 adet proje üzerinde çalışmanın yapıldığı belirtildi.
KARAMAN’DA 3,4 MİLYAR TL’LİK 334 PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
2018 yılının 2 nci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: