Piri Reis Öğrenci Yurdu A Blok’ta düzenlenen programa Gençlik Koordinatörü Mehmet Emin Şahin, manevi danışmanlar ve çok sayıda genç katıldı.
Programda Din Hizmetleri Uzmanı Dr. İskender Tanış kapsamlı bir sunum yaptı ve mezheplerle ilgili gençlerin merak ettiği soruları detaylı şekilde cevapladı.
Mezhepler arasındaki farklılıkların temelleri, “Sadece Kur’an ve sünnete bakarım” diyenlere nasıl cevap verileceği, modern hayatın sorunlarında mezhep hükümlerinin rolü gibi kritik başlıklar üzerinde duruldu.
Etkinlikte ayrıca Geçerken Öğrenci Topluluğu tarafından ilahi dinletisi sunularak programa manevi bir zenginlik katıldı.
Gençlerin zihnini meşgul eden temel dini sorulara sahih ve bilimsel cevaplar sunmayı amaçlayan program verimli bir şekilde tamamlandı.
Kafama Takılanlar Programında Mezhepler Konusu İşlendi
Karaman’da İl Müftülüğünce gençlere yönelik düzenli olarak gerçekleştirilen “Kafama Takılanlar” programının bu haftaki konusu mezhepler oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: