Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl da bayanların gün boyu belediye otobüslerinden ücretsiz istifade edebileceklerini söyledi. Başkan Çalışkan; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüslerimiz, 8 Mart 2019 Cuma günü hanımlarımıza ücretsiz hizmet verecektir. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum” dedi.
Kadınlara 8 Mart Güzelliği
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye otobüslerinin 8 Mart günü bayanlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: