Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karaman, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esecek.
Açıklamada, bölge genelinde hava sıcaklıklarının bu hafta sonuna kadar mevsim normallerinin 10-12 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği belirtildi.
Bölgenin güney ve batı kesimlerinin bugün öğleden sonra bulutlu ve hafif mevzi sağanak yağışlı geçmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden bugün öğle saatlerinde kuvvetli, cumartesi günü öğleden sonra fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceği ifade edildi.
AĞAÇLARA, DİREKLERE DİKKAT
Bölge genelinde soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenme, toz taşınımı ve görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
Yorumlar
Kalan Karakter: