İL ÖZEL İDARESİ KARLA MÜCADELEYİ ARTIRDI
Karaman’da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrası merkezde çok etkili olmayan kar yağışı köylerde yoğun tipiyle birlikte yolları kapatmış ve Belediye, Karayolları ve İl Özel İdaresinin yol açma ve kurtarma çalışmalarıyla karla mücadeleye ara vermeden devam edildiği öğrenilmişti.
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Cuma günü gece gündüz yürütülen çalışmalarla ilgili yeni görüntü ve bilgiler elimize ulaştı.
Akşam saatlerinde ise Seyithasan köyü yol açma çalışmalarının devam ettiği sırada yol üzerindeki Güneş Enerji Santralindeki bekçi müdürünün bölgede mahsur kaldığı öğrenildi. Saatler süren yol açma çalışmaları sonrası kurtarılan bekçi müdüründen sonra gece boyunca mesailerine devam eden ve önümüzdeki günlerde beklenen kar yağışı nedeniyle hazırlıklı ve taarruzda olduğunu belirten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri 7/24 görevimizin başındayız dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: