Ziyaret, hem iki kurum arasındaki güçlü diyaloğu pekiştirdi hem de Karaman’da ortak sorunlara yönelik iş birliği mesajlarını öne çıkardı.
Pekoğlu’ndan Başkan Ankaralı’ya Övgü Dolu Sözler
Ziyarette konuşan ESOB Başkanı Selahattin Pekoğlu, Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Ankaralı’ya övgü dolu ifadelerle teşekkür etti. Pekoğlu, Ankaralı’nın liderlik tarzının kuruma büyük ivme kazandırdığını belirterek şunları söyledi:
“Mali Müşavirler Odası Ali Başkan ile birlikte ivme kazanmış, Karaman odalar tarihinde haklı yerini almıştır. Mali Müşavirlerin böyle bir değere sahip çıkmasını temenni ediyorum.”
Pekoğlu ayrıca, iki oda arasında kurulacak güçlü bir birliğin Karaman’ın birçok sorununa çözüm üretebileceğini vurguladı.
Ziyaretin en dikkat çeken anı ise Başkan Ali Ankaralı’nın, ESOB Başkanı Selahattin Pekoğlu’na takdim ettiği teşekkür plaketi oldu. Plaketin üzerinde Pekoğlu’nun esnafa olan yakınlığını anlatan şu ifadeler yer aldı: “Sayın ESOB Başkanı Selahattin Pekoğlu Abim; Esnafa olan yakın ilginiz, sıcak yaklaşımınız ve üyelerinizin doğum günlerini kutlarken bile bir yaş gençleştiren o samimi tavrınızla örnek bir başkansınız. Sizin gibi değerli bir başkana sahip olan üyeleriniz çok şanslıdır. Odam ve şahsım adına en içten teşekkürlerimi sunarım.”
Başkan Ankaralı, Pekoğlu’nun güler yüzlü ve içten tutumunun esnaflar arasında birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğini, bu anlayışın tüm odalara örnek olması gerektiğini ifade etti.
Plaket sırasında özellikle vurgulanan detaylardan biri de Pekoğlu’nun üyelerinin doğum günlerini kutlarken kullandığı sıcak ve samimi ifade oldu:
“Guzum, bir yaş daha gençleşmişsin.”
Bu yaklaşımın esnafa moral verdiği, birlik içinde motivasyonu artırdığı belirtildi.
Ziyaret, Karaman Mali Müşavirler Odası ve ESOB arasındaki iş birliğini daha da güçlendirdi. Her iki başkan da birlikte hareket ettiklerinde Karaman’ın ekonomik ve sosyal sorunlarına daha etkili çözümler üretilebileceğini dile getirdi.
Ziyarette ayrıca Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Karaduman, Oda Sekreteri Taner Özcihan ve eski Belediye Başkanı Ali Kantürk de hazır bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: