Hak-İş Konfederasyonu, Hizmet-iş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Hatice Ayhan “Bu kurumlarda çalışan sendikamıza üye arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Huzurevi ve Sevgi Evleri Müdürlerimize çok teşekkür ederiz.” dedi.
Ayhan, ‘20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI’ günü adı altında Sevgi Evlerinde yaşayan çocukları ziyaretinde; “Bizler Sendikacıyız. İşçinin hakkını savunuruz. Ama bugün sizin gününüz. Haklarınızı savunmak için buradayız. Şimdi bize isteklerinizi, dileklerinizi, hayallerinizi yazın.” diyerek ellerine bir kalem ve bir kağıt verdik.
Gözlerinin içi güldü hepsinin isteklerini yazarken. Aslında önemsenmekti onları mutlu eden. Birbirlerinin yazdıklarını görmediler lakin yazılanlar, istenenler ortaktı.
Gelin el ele verelim. Çocuklarımızın isteklerini görmezden gelmeyelim. Masumiyetlerine gölge düşürmeyecek, barış dolu bir ortamda yaşamalarını sağlayalım. Onlara bir günümüzü ayırarak eğlenmelerini sağlayalım.
Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız...
Bütün çocuklarımızın DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ kutlu olsun.”
Yorumlar
Kalan Karakter: