Onlardan bir tanesi de AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Coştu. Sürecin başından beri yoğun çalışan Fatma Coştu, çat kapı ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ile kurum ve kuruluşları ziyaret ederek partisine destek istemeye devam ediyor.
Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Coştu; AK Parti’nin yaklaşık çeyrek asırlık bir geçmişi ile kendini bu büyük davaya adamış olduğunun bilinciyle çalıştığını vurgularken “Geçmişin yüce değerlerini geleceğin parlak ufuklarına ülkemizde AK Parti ile ulaşacağız” dedi.
AK Parti’nin sadece kendi itibarını değil siyaset kurumunun da itibarını yeniden kazandırdığını söyleyen Coştu: “Milletten güç alan ve her zaman milletinin gözdesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman doğrunun peşinde olan bir lider. Türkiye'nin ve yeni Yüzyılın mimarı. Ülke ve insanlık adına dünyanın derdi ile dertlenen onların acısı ile sancılanan bir lider” ifadelerini kullandı. Coştu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
Değerli hemşehrilerim, kültürel anlamda muhafazakâr, siyasi anlamda ise devrimci bir partinin adındır AK Parti. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 100 yıllık geçmişine baktığımızda nice devrimleri gerçekleştirdiğimiz ortadadır. En öne çıkan özelliğimiz reformcu, kuşatıcı-kapsayıcı, yerli-milli, özgürlükçü, çoğulcu ve demokrat olmamızdır. İnşallah daha nice yirmi yıllar boyunca milletimize hizmetkârlığı ve öncülüğü sürdürecek bir partidir. Türkiye Yüzyılı’nı da inşallah beraber en güzel şekilde yaşayacağız.
Yorumlar
Kalan Karakter: