5000 kişilik Ermenek Şehir stadı ve Gençlik merkezi çalışmaları hızla devam etmektedir. Spor Toto teşkilatının reklam sözleşmesi ile katkı sağladığı Ermenek Şehir Stadı spor kulüplerine kamp olanağı da sağlayacak.
Ermenek Şehir Stadyumu içerisinde gençlerin ve vatandaşların çeşitli sosyal ve sportif aktivelerini gerçekleştirebileceği alanlar, tartan pistli yürüyüş parkuru, 1200 m2 kapalı alanlı gençlik merkezi, Ermenek Turkuaz gölü manzaralı kafeterya ve otopark yer almaktadır. Ermenek’in en büyük eksiklerinden biri olan Ermenek Şehir stadyumu yaklaşık 5000 kişi kapasiteye sahip olup dört tarafı tribünlerle çevrili olarak planlanmıştır. İlçemizin, Ermenek Şehir Stadyumu ile 1. Lig ve 2. Lig spor takımlarının kamp çalışmalarına ev sahipliği yapması hedeflenmiştir.
Ermenek Belediye Başkanlığı tarafından bölgemizin cazibe merkezi olması için hazırlanan Ermenek Şehir Stadyumu projesi Ermenek Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı işbirliği ile hayata geçirilmektedir.”
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK
ERMENEK ŞEHİR STADYUMU YÜKSELİYOR
İlimiz Ermenek İlçe Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi; “Belediyemiz tarafından inşaatı sürdürülen,


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: