Karaman'da semt pazarlarında kilosu 6 ila 8 liradan alıcı bulan domates havaların ısınması ve ürünün bollaşması sebebiyle 2 liraya kadar düşüş yaşadı.
Perşembe günleri kurulan semt pazarlarında havaların ısınması ve yazın yaklaşması sebebiyle bazı sebzelerde düşüş yaşandı.
Fiyatı geçen ay en çok artan ve pazarda 6 ila 8 lira arasında değişen fiyatlara satılan domatesin fiyatı düştü.
Ürünün bollaşması ve havaların ısınmasıyla fiyatların düştüğünü belirten Pazar esnafı, “Geçen ay domatesin fiyatı el yakıyordu. 6 liradan 8 liraya kadar pazarda domates bulmak mümkündü. Yaz aylarının yaklaşması, havaların ısınması ve ürünün bollaşması sebebiyle fiyatlar düştü. Şuanda domatesi 2 liradan satıyoruz. Fiyatların ileriki haftalarda da düşmesi bekleniyor” dediler.
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK
DOMATESİN ATEŞİ DÜŞTÜ
*Semt pazarlarında domatesin fiyatı 2 liraya kadar düştü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: