İlde son aylarda yaşanan cep telefonu ve iletişim yoluyla yayılan dolandırıcılığa karşı Emniyet Müdürlüğü de bilgilendirme faaliyetlerine hız verdi.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısında oda meclis üyelerimize Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden İletişim Yoluyla Dolandırıcılık konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bilgilendirme Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Sadettin Türkmen'in katılımıyla ve Polis Memuru Mustafa Koçak'ın sunumuyla gerçekleşti. Türkiye'de olduğu gibi İlimizde de telefon dolandırıcılığı olaylarının arttığı ve bu konuda tedbirli olunması gerektiği üyelerimize anlatıldı. Şube Müdürlüğü tarafından dolandırıcılara karşı hazırlanan broşürler üyelerimize tanıtıldı ve dağıtıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: